Skip to content

Ta chansen till en guidad tur på konsthallen

Greger Olsson längst till höger i bild bjöd på en improviserad guidning av utställningen ”Åtta mästare” vid vernissagen. I sommar bjuds ytterligare tre tillfällen att höra honom berätta om konsten.

Vernissagen av Åtta mästare blev mycket lyckad. Greger Olsson bjöd rent av på en improviserad rundvandring och guidning av utställningen. Under tre söndagar i juli har du nu en ny chans att höra den ytterst gode berättaren Greger redogöra för sin syn på den Latinamerikanska konsten och hur det är att vara konstsamlare.

Under juli månad arrangeras det tre guidade visningar av utställningen Åtta mästare med Greger Olsson från The Olsson Art Collection på Landskrona konsthall. Den första visningen infaller söndagen 2 juli klockan 14.00.

The Olsson Art Collection är en svensk familjeägd konstsamling som startades för drygt 40 år sedan av Ulla och Greger Olsson. Samlingen omfattar ett antal olika intresseområden, där den största delen är den samtida latinamerikanska konsten. I utställningen Åtta mästare på Landskrona konsthall visas målningar, skulpturer, teckningar och grafik av åtta olika konstnärer från Syd- och Centralamerika ur familjen Olssons samlingar.

Åtta mästare visas till och med den 13 augusti 2017. De andra två visningarna infaller den 16 och den 30 juli, även dessa med start kl. 14. Visningarna är gratis och ingen föranmälan krävs.

Back To Top